Particulieren

Aanleg 

Er wordt altijd geprobeerd om een ontwerp te creëren welke perfect aansluit op uw persoonlijkheid, beleving en leefstijl. Ons streven is om het ultieme buitengevoel te realiseren in een op maat ontworpen tuin. 

Na het maken van een afspraak bezoeken wij de klant aan huis zodat we de wensen kunnen bespreken en de aanwezige tuin kunnen bekijken en opmeten. Aan de hand van deze gegevens wordt er een tekening en prijsopgave gemaakt. Het is hierin belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Soms moet er weleens wat geschrapt worden om tot een mooi resultaat te komen. Ook zullen wij onze eerlijke mening geven, is iets haalbaar of niet? Op deze manier wordt alles op een duidelijke manier zichtbaar. Natuurlijk is het lastig om gelijk een keuze te maken voor de bestrating. U kunt bij ons komen kijken in de showroom en voor een uitgebreidere keuze kunnen we altijd terecht bij onze leverancier. Lees meer..

 

Onderhoud

Een onderhoudsloze tuin bestaat niet. De hoeveelheid werk die een tuin met zich meebrengt is sterk afhankelijk van de manier waarop uw tuin is samengesteld. Heeft u bijvoorbeeld langzaam groeiende planten welke bijna geen onderhoud nodig hebben of een gazon dat elke week gemaaid moet worden. Daartussen ligt een heel scala aan tuinbezigheden die u door bepaalde keuzes accepteert of juist uitsluit. Uit de open grond schiet onvermijdelijk onkruid op. Als u uw planten niet dood wilt laten gaan, zult u de juiste plek in uw tuin moeten kiezen. Bij aanhoudend droog weer zult u moeten sproeien, tenzij u alleen planten uit onze inheemse natuur in uw tuin heeft. Deze planten kunnen beter tegen de wisselingen in ons klimaat, maar zaaien zich geweldig uit. Tuinonderhoud heeft dus alles met keuzes te maken, keuzes die u van te voren moet maken. Lees meer..