Aanleg particuliere tuinen

Er wordt altijd geprobeerd om een ontwerp te creëren welke perfect aansluit op uw persoonlijkheid, beleving en leefstijl. Ons streven is om het ultieme buitengevoel te realiseren in een op maat ontworpen tuin. 

Na het maken van een afspraak bezoeken wij de klant aan huis zodat we de wensen kunnen bespreken en de aanwezige tuin kunnen bekijken en opmeten. Aan de hand van deze gegevens wordt er een tekening en prijsopgave gemaakt. Het is hierin belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Soms moet er weleens wat geschrapt worden om tot een mooi resultaat te komen. Ook zullen wij onze eerlijke mening geven, is iets haalbaar of niet? Op deze manier wordt alles op een duidelijke manier zichtbaar. Natuurlijk is het lastig om gelijk een keuze te maken voor de bestrating. U kunt bij ons komen kijken in de showroom en voor een uitgebreidere keuze kunnen we altijd terecht bij onze leverancier.

Nadat de tekening en de prijsopgave goed gekeurd zijn zullen wij een indicatie geven wanneer er met de werkzaamheden gestart kan worden. De werkzaamheden verschillen per tuin en zullen duidelijk aangegeven zijn in de offerte. We streven er naar om de tuinwerkzaamheden in één keer af te maken om zo min mogelijk overlast te geven in de buurt. Ook het aan- en afvoeren van materialen speelt hierin een rol.